Ballongdekor


Sprid glädje med ballonger!


Att dekorera med ballonger har blivit otroligt populärt och uppskattat oavsett om det är i marknadsföringssyfte, företagsevent, privata festen/kalaset eller varför inte en snygg indredningsdetalj i hemmet.


Bilden över är kort från kund när girlangen kommit på plats.

Denna tillställning va en möhippa.

Ballonggirlang - 599kr/m - 3m 1500kr

En organisk girlang av luftfyllda ballonger - perfekt som större dekor på fester och tillställningar! Här väljer du färger precis som du vill - vill du ha hjälp med att para ihop färger är du välkommen att kontakta oss. 

Beställ i god tid innan festen! Pris per meter.

Längd: Beställs per meter 
Ingår: Samtliga ballonger, fiskelina för upphängning

Tillägg: Folieballonger i stl 45-50 49kr/st.

Övrigt: Priset gäller för leverans mån-fre kl 8-16.


                  Dekorationsbuketter


Vi har många olika lösningar på jättefina dekorationsbuketter som är garanterade blickfångare. Buketterna har många användningsområden och gör att festen får det lilla extra. Om du inte har några egna idéer hjälper vi dig med förslag, och tillsammans kommer vi fram till vad du vill ha.


Exempel på buketter är:

  • Bordsbuketter - 1-5 latexballonger i önskat färgtema. Det är otroligt uppskattat och ger ett festligt intryck. Passar fint i mitten av bordet/borden. Maxperfektion för bröllop , kalas och större tillställningar. Från 105kr.
  • Dekorationsbuketter - att ställa på golvet runtom i rummet/lokalen. Blanda fritt med latex- och folieballonger och pricken över i är att sätta buketterna på en passande folietyngd. Tillsammans tar vi fram buketter som passar er fest/event.


Ballongbåge - från 2000kr


En ballongbåge är fantastisk att ha som bakgrund bakom honnörsbordet eller vid entrén till festsalen eller utanför ert företag/er butik.

Bågen levereras och monteras av oss, för att kunna beställa detta kontakta din butik för att få offert på montering och leverans då detta kan variera i pris.

Beställ i god tid innan festen!

Längd: 6-11 meter
Ingår: Samtliga ballonger, lån av ställning.
Övrigt: Ställningen lämnas tillbaka 3 dagar efter uttaget.  
OBS: Trasig ställning, debiteras 3500 kr.

Prislista


Priserna är inkl moms och helium

Latexballong  - från 35kr 

Folieballong - från 99kr

Folietyngd - 30kr

Text på folie - från 70kr

Till större fester och företagsevent


Vi älskar att skapa ballongdekorationer för event! Ballongdekor är ett festligt och vackert inslag på student/examen, födelsedagsparty, jubileum, företagsevent, bröllop och mycket mer. Det gör dessutom fotograferingarna roligare och personligare. Välj mellan ballongbåge, ballonggirlang och ballongpelare. Vi kan skapa skräddarsydda ballongdekorationer enligt dina önskemål, eller ge råd kring vad som funkar bäst för din lokal eller tillställning. Kontakta oss för mer info eller kika på vår@instagram för att se några av våra färdiga ballongdekorationer. Observera att dessa än så länge bara kan köpas i Göteborgsområdet.


          Ballongpelare - fr 1100kr

Att ställa upp ballongpelare vid entrén ger ett exklusivt och vackert första intryck till festen, evenemanget eller eventet.

Pelaren hämtas i butik eller levereras mot extra avgift.

Beställ i god tid innan festen!

Höjd: ca 2,5 meter lång.
Ingår: Latex ballonger i storlek 30 och en stor latexballong på toppen, lån av ställning.

Tillägg: Folieballong på toppen 79kr och ytterligare 100kr med text.
Övrigt: Ställningen lämnas tillbaka 3 dagar efter uttaget.

OBS: Trasig ställning, debiteras 3500 kr.

Ballongbukett luftfylld - från 299kr


Med dessa maffiga luftfyllda buketter kan du dekorera genom att placera de på ett bord eller på golvet. Går göra i alla teman, färger och storlekar.